Saint Patricks day

Träffade emelie igår/idag. Vi gick till studion, sen bestämde vi oss för o köra en utekväll. En lugn sådan o fira Saint Patricks day på o’learys. Så vi handlade på bolaget sen gick jag hem o leta efter något grönt att ta på mig. Hittade ett par gröna jeans 🙂 gick till knutis. Mötte stephanie sen åkte vi till emelie 🙂

Käkade pizza, drack vin. Blev visst allt än en lugn kväll tror jag. Drack visst upp hela min flaska vin. Hade dock tänkt gå till o’learys men ”det blev en flopp” så de skulle stänga 23. Wtf? Haha. Så vi gick till pitchers. Vilken kväll! Helt galet. Först bara ”så boring” sen träffade vi två norrlänningar. ^^ galet. Nån i bordet bredvid typ fyllde så de spelade ”happy birthday” medan han fick en drink så vi sa till bartendern att grabben här fyllde. Så drink plus happy birthday igen xD det var 4 pers sammanlagt som fyllde ikväll och alla fick drink plus en trudelutt 😀 (omöjligt att fejka födelsedag för man visade leg)

När pitchers närmade sig stängning och grabbarna skulle till hotellet passade jag på att ta sällskap. Men under vägens gång hamnade vi hos mig på ”efterfest” helt insane. Vi drack vin och pratade. Tillslut så gick dom. Så skönt. Nu ska jag sova. Är glad att vi sköt fram plugget en timme. Godnatt!

image

image

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.