Överraskningen som gick sådär

Jag slutade skolan tidigare idag. Då vi hann med all repetition innan lunch och eftersom jag inte hade några frågor så kunde jag sluta. Så lilla myh tänkte att hon skulle ta bussen till sin älskling. Så när jag närmade mig smsade jag od frågade vad han gjorde. Då var han inte hemma.

Man bara jaha. Här är jag spontan och tänker överraska honom så är ingen hemma. Hade väl varit en sak om någon hade varit hemma men nu är ingen där. Haha. Så den här gången gick det inte som planerat 🙂 bättre lycka nästa gång som det så fint heter 😉

Resten av dagen blir det ändå plugg men känner att jag har koll på det mesta och det var inte så jag kände i början av kursen så det känns ju toppen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.