Onsdag och praktik 

Hej, är det bra med er? Här är det bra, så bra som det kan iaf. Igår åkte han hem och det blir så himla tomt då. Han och kaninen åkte hem och lämnade en tom lägenhet och en tom bur hos mig. Fick skjuts till min första dag på praktiken. En kort dag. Från 10 till 12.30. Haha lagom första dag.

Tror det blir en bra praktik. 🙂 idag är det praktik mellan 13-21. Hoppas att det blir lärorikt 🙂 sen blir det raka vägen hem och sova för att skutta upp till praktiken klockan 7 imorgon. Snark 🙂

Och jag känner mig ledsen. Eller inte ledsen ledsen utan ensam. Vet inte hur länge jag kommer vara ensam nu. Jag vet inte när jag får besök nästa gång. Jag lär inte åka hem förrän december. Men jag hoppas att jag får besök innan första advent. Vill pynta min lägenhet. Längtar till det. Ska bli mys ?

Men nu är det 6 veckor som är fullt upp. Först praktik 3 veckor med två inlämningar och sedan farmakologi i 3 veckor. Sedan fortsätter denna kurs med en hemtenta. Sen kanske jag kan åka hem till januari. Beroende på omtentor o skit. Har ju anatomi 1 att göra. Hoppas att det bara är den och inte 2an med iaf. 🙂

Momo ❤ nu får jag titta på en tom bur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.