Onsdag

Ingen bra dag. Vaknade imorse och sen ringde mor och sa att Gandalf var borta. Han hade varit borta hela natten så hon sa att hon skulle sätta upp lappar under eftermiddagen om han inte hade kommit tillbaka. Han gick vid halv 7 igårkväll. Kom aldrig tillbaka under kvällen så Roine fick sova på soffan inatt så att de kunde ha altandörren öppen. Men imorse vid halv 7 hade han fortfarande inte kommit hem. Hade svårt att somna om sen. Mycket tankar som snurrade, man tänker alltid det värsta när han försvinner sådär. För mamma bor i skäggetorp, (nope inte alls fördomsfull) och det körs bilar omkring hela tiden i full fart. Man tror liksom det värsta hela tiden.

Vid 10 typ ringde mor och då hade han kommit hem. Älskade Buse. Sluta skräms! Han var trött och hungrig när han väl kom hem och det är väl inte så konstigt. Så nu hoppas vi att han håller sig nära när han väl får gå ut igen. Tror inte att de släpper ut honom direkt igen haha. Finaste Gandalf. Älskade bästa vän. Sluta skräm matte som är 30 mil bort!

Annars idag har jag fått en väska av en klasskamrat 🙂 Tack så mycket! Nu är jag redo för Stockholm i helgen. Tagga tagga! 😀 Woho!! 😀 Nu ska jag väl snart ner till stan en sväng o kolla läget. Om Falun har något att erbjuda. Annars blire väl att kika lite i Stockholm. Tjoho!

DSC06160

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.