Newie

Wooh. Tycker det är kul när saker avslöjas. 🙂 Kom fram ännu mer rolig info. Kul faktiskt att ”det är så stort”. Vet inte riktigt vad jag ska tycka riktigt. Men jag står fast vid vad jag sagt. Det hela är bara så mycket större än vad det hade behövt bli. Vet inte riktigt varför eller hur? Vi alla har val.Vi alla är människor och har sina ”behov”. Sen om jag väljer att göra något ska inte nån annan komma med *pekpinnen* och tala om för mig vad jag ska göra och inte göra. Det är mitt val. Och andra människors val. Hans val, Hennes val, Deras val. Ja alla har egen vilja 🙂 Även om folk uppenbarligen inte tror det. Och man ska inte behöva få skit för de val man gör, så länge man inte frivilligt väljer att skada någon. Men det har inte hänt i detta fall.

I andra fall jo. Kanske inte helt stolt över det. Men det är ändå inget jag direkt ångrar. Även om jag nu i efterhand kanske önskar att man gjorde annorlunda. Men det där går i perioder. Jag ska ju kunna lita på att människor att det de säger till mig är sant. Men även om jag vet att det är en lögn innerst inne. Men där och då glömmer man liksom. Men sen känner jag att det inte är upp till mig. Jag drabbas inte. Tror jag inte att jag gör iaf. Och skulle det vara något så kvittar det. 🙂

och btw, jag tycker det är kul när folk avslöjar att de är härinne och kikar. Och det är roligt när andra avslöjar att andra läser bloggen och snokar. Men jag tycker inte att det är så roligt när folk läser när jag är bredvid. Det känns lite blottande. Även om jag själv inte har något att dölja så känns det jobbigt 😛 Konstigt faktiskt. Jag är rätt öppen, även om jag kodar liksom. Men alla inblandade vet exakt vad jag skriver om. Så det är ju rätt skönt om man tänker efter. På sätt och vis, om jag vill dölja något är det ju desto svårare. Och jag blev ärligt talat förvånad när jag fick höra att någon läste bloggen. Haha, vafan? Det var inte alls vad jag förväntade mig.

Även om jag märker på statistiken att jag har mycket läsare trodde jag ändå inte att vissa var här inne och kikade. Men tack för det! Det avslöjas båda det ena och det andra hela tiden nu tycker jag. Känns både bra och dåligt. Även om jag inte är nöjd med allt så är det så det funkar. Det blir lite konstigt. Vet inte vad jag ska tycka och känna.

DSC07608

2 reaktion på “Newie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.