New in

Idag har jag varit i skolan från 8.30 till 15.30. En lång dag med mycket föreläsningar och mycket fakta att ta in. Himla spännande men för mycket under samma dag. Men det rer sig. Lite i taget så ska det nog gå vägen! Hela dagen längtade jag hem så jag kunde få hämta paket och handla. Tillslut tog sista föreläsningen slut, 30 minuter innan avsatt tid. Skönt!

Cyklade hem och kollade i brevlådan efter en avi, men paketet låg där. Så glad! Bara tvätta och styra innan jag öppnade paketet och plockade fram ett kort och ett fodral med nya brillor. Blev superglad över kortet! 🙂 Vilken tur jag har. Och brillorna blev bra. I början slog ögonfransarna emot glaset men jag löste det så nu är det bra. Älskar mina nya brillor ? så fina!

Tack Robin för att du fick mig att hålla mitt löfte. Jag lovade mig själv i våras att jag skulle fixa nya brillor till hösten och sen bara träffade jag min älskade Robin och så råkade han ha en moster som är optiker. Hur kul? 🙂 så det blev verkligen av. Tack!

Nu ska jag ringa min älskling och sen sova. Full rulle imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.