Natt 

Tänkte bara kika in här innan jag slocknar. Plugg idag gick fint. Skrev ungefär 8 sidor idag. Imorgon blir det väl minst lika många. Ett litet avsnitt så istället för 40 sidor kanske det blir 25 eller nåt. Går nog fint! Än så länge vet jag vad jag vill ha på den muntliga tentan. Bara hoppas man har tur när det ska lottas. Pjuh!

Tog en liten promenad förut på 40 minuter. Passade på att handla lite så nu behöver jag inte handla förrän mamma kommer. Skönt. När jag kom hem åt jag lite och kollade tv. Sen kopplade jag in datorn i tvn. Satte mig i sängen med Asterix och kollade på lets dance. Tror inte Asterix gillade det för han körde in huvudet under överkastet. Haha söt. Jaja vi har myst hela kvällen men nu är det dags att sova så jag stoppade tillbaka honom i buren. Även om jag helst vill ha honom i sängen även nattetid. Men vill inte ha hans toalett eller mat och vatten här så han får sova i sin bur. Men han klagar nog inte. Han har lagt sig till rätta och ska sova. Det ska jag med. 🙂 är trött. Skönt.

Imorgon är det lördag. Ska plugga lite och försöka gå ut på en promenad lite tidigare imorgon medan det fortfarande är ljust. Behöver lite D-vitamin. Som inte är i form av tabletter. Så bara hoppas att det är soligt imorgon. Jaja. Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.