Mondays

En kväll igår med nån panikångestattack. Blöh vad jag inte gillar det. Himla jobbigt o så kan jag inte ens prata om det så jag gick runt som en virvelvind utan att säga ett ord. Så jag! Men berättade om det efteråt. Kändes bra. Blev bättre med lite mat i magen med. Även om pommesen blev hårda haha.

Packade och städade burar och sen tillslut varvade jag ner framför lite spel innan jag la mig i sängen hos Robin. Så mys. Imorse klev jag faktiskt upp utan att snooza! Framsteg. Undra om det betyder att våren är här? 😉 så frukost, dusch och packa ner det sista innan jag fick skjuts till pendeln.

Tog ett tidigt tåg idag. För att slippa byta 3 gånger. Så tog pendeln till mjölby och därifrån direkttåg. Så skönt. Soligt och härligt väder har det varit. Nu är jag i Ställdalen och här är det snö. Men jag tänker att det är mitten av mars så jag lämnade min vinterjacka hemma i Linköping. Tänker trotsa vintern nu! Förra året vid den här tiden hade jag börjat använda vårkappa så tänker göra det nu med. Punkt!

jag tänkte försöka uppdatera lite mer nu. Men som vi alla vet håller jag det inte alltid. Men blir oftast piggare under våren så kanske hjälper något. 🙂 men lovar inget! Haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.