Mellooooo

Snart börjar äntligen mello igen. snart kan jag bli en nörd igen. åååh! bara 40 min kvar. så ska hoppa in i duschen sen sminka mig. 🙂 ska ner till stan sen o träffa becca o elin. han ja skulle träffa skulle inte ens till linköping. men det blir nog kul ändå. tycker ändå att det är kul att människan faktiskt hör av sig några dagar innan nu 🙂 och inte mitt i natten runt 3 slaget 😉 framsteg 🙂

och en sak till. det är skrämmande hur man dras till vissa människor. jag hade tänkt springa åt andra hållet för att man inte släppt saken än. och sen dök det upp en massa andra saker. men nu har jag liksom tänkt att äh, jag kan släppa den där äckliga saken. men sen vet jag att det kommer komma till den där punkten där jag faller tillbaka till den första grejen.

ååååh! Men det var gulligt ”Det var dig jag tänkte på först då”

DSC00325När jag hade fått en biljett till mello i linkan för 2 år sen ca. Vi fick bara en biljett, så jag gick själv. ^^ Var väl rätt ensamt, men ändå kul att jag fick biljetten av Sofies mamma 😀 Hon visste liksom hur mycket jag älskade mello. wihoooo.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.