Mårten Gås

Vilken kul helg. Not. Idag när jag vaknade hade jag lite ont i halsen, men jag brukar ha det på morgonen. Så tänkte att det skulle gå över. Men det blev bara värre och värre. Jag har inte ont direkt men det är svullet som fan. Och jag har garanterat feber. Men eftersom jag knappt kan dricka så får jag inte ner nåt piller 🙁 livet är extra jobbigt idag. Blä. Jag som måste plugga 🙁 det får bli lite senare det. Imorgon är jag hemma från skolan iaf ^^ Det behövs. 🙂 måste bli frisk till torsdag.

Jag har tänkt mycket men det gör jag ju typ jämt. Förstår inte grejen riktigt. Jag orkar inte, men andra orkar. Det är konstigt. Kommer fram nya saker hela tiden. Senast imorse. Jag sa till mor när jag var hemma att jag saknade något. Att jag tyckte att det var synd att det blev som det blev. Men det var mitt fel. Jag fokuserade på fel saker helt enkelt. Och det är något jag får acceptera nu. Det är lite sent att ta tag i saker nu. Även om det har gått lång tid nu så kommer minnena upp. När vi möts så brukar jag kolla bort. Jag har ingen aning om varför. Jag har bara tyckt att det är lättare så. Men jag hade velat säga hej. Men det är allt runtomkring. And I hate it. Men livet är som det är.

image

Kan ni inte berätta något om er snart? Dör ju av nyfikenhet här borta. Vad är det som gör mig och mitt liv så intressant? Jag kan ju inte påstå att mitt liv är må vidare intressant liksom. Men kanske bara är jag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.