Love life 

Hej ni underbara!

Kul att så många läste inlägget jag skrev igår. Det var lite nervöst att faktiskt skriva om det helt öppet. Men eftersom jag känner mig så säker gör det inget att blotta sig så pass mycket. Det jag tyckte var lite jobbigt var när Robin läste det när jag var där. Sånt tycker jag fortfarande är lite jobbigt. När folk läser bloggen när jag sitter bredvid. Men jag visade hur många visningar det inlägget hade och då blev han nyfiken över hela inlägget så jag visade det. Men hans reaktion var bra. Eller bra och bra. Han log och sa ”va fint” och såg sådär söt ut som bara han kan ?

Allihopa hämtade mig på jobbet igår, mysigt! Vi spelade kort på framsidan medan pluttan lekte med kompisarna i lekparken. Handlade sen lagade vi mat. Hade picknick på en filt i vardagsrummet ? så himla mysigt. Robin nattade pluttan och jag försökte med utbildningen som inte funkade på jobbet. Inte då heller. Suck. Men men. Vi myste och kollade på film. Den kändes askort haha. Och kaninen rev mig i fejset. Och kissade på min fot. Jisses. Han blir verkligen helt galen i min närhet…

Imorse vaknade jag av en mardröm, tittade med ett öga bara och Robin (som var vaken) kröp fram till mig och kysste mig i pannan. Precis som om han visste att jag hade drömt en mardröm. Så jag sa att det var bra tajmat för att jag hade drömt mardröm. Så berättade om drömmen och typ grät haha.

Jag träffade Robins mor en snabbis, tyvärr kunde jag inte följa med på dagens äventyr. Jämt har jag saker planerat när de ska göra något mysigt. Så typiskt. Men jag vill träffa Sara så jag prioriterade det 🙂 så nu sitter jag på bussen till stan. Första stopp är becca 🙂 sen ikano och myyyys! ❤

Här sitter Moa och spanar in mig. (Ja hanen heter Moa för att inte pluttan ska bli förvirrad. Det sas att det var en hona när han flyttade hit men vi har upptäckt att det är en hane)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.