Lördag 

God kväll

26 augusti. Helt insane. Idag är det lördag, och det har varit stadsfest i Linköping. Så idag åkte vi ner till stan och mötte Robins familj för lite lek, bus mat och tivoli. Det var roligt. Åt crepes. Med nutella jordgubb och banan nomnom. Kollade drakbåtar och sen gick vi till tivolit. Barnen åkte karusell, sen åkte jag en gång med dem. Dock fick jag åka själv ? sen fanns det en biljett över så jag köpte en för att åka en som kostade två. Älskar såna karuseller ?

Dock visade det sig att jag köpt en biljett i onödan för fick åka en karusell för 1.5 biljetter. Så hade en över ändå haha. Sen kom det dock en snubbe och frågade om vi ville ha en biljett, alla sa nej förutom Robin så jag åkte den där igen. Så nöjd. Älskar att den snurrade upp och ner o fort som attan. 

Nackdel tror jag fortfarande är fallskärm. Det känns inte alls lika läskigt. Men kul ändå. Träffade Fredrik och Anna efteråt. Så kramades och pratade med dem 🙂 saknar massor! Kom på att jag ska vara kattvakt nästa vecka så får träffa dem snart igen. 🙂
Ikväll har jag ätit godis och spelat sims. Har en period då jag nördar det. Köpte årstider igår, ska bli spännande när jag får andra årstider. Har bara hunnit spela sommar än så länge. #nörd. men nu ska jag nog sova tror jag. Hsr tvättstuga imorron och sen ska jag till mamma.
Puss!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.