Lördag 15 januari

Jaha då har halva januari gått. Redan. Så sjukt fort tiden går, hinner liksom inte med. Idag har det varit lördag (no shit?) Och jag bloggar det 8e inlägget detta år. Var länge sen jag uppdaterade såhär mycket. Dock är jag inte så värst intressant, och jag har slutat bry mig om hur många som läser (även om det är kul när det står +1500% 🤪) utan jag bloggar mest för mig själv. Så jag ska kunna kolla tillbaka i framtiden o se hur jag hade det där och då. Det gör jag fortfarande ibland med gamla inlägg. Mest för lite inspiration kanske. Eller för att fräscha upp gamla minnen. Nåja nog om det.

Idag har det som tidigare sagt varit lördag. Vad gör man på lediga lördagar i detta hushåll då? Jo man lagar visst mat, tvättar och rensar byrån i vardagsrummet. Känns skönt att rensa den på gammal skit man ändå inte använder. Däremot har jag inte flyttat tillbaka den än efter julen så har inte kunnat rensa hela byrån då det inte går att öppna skåpet. Soffan är nämligen i vägen. Och på tal om soffa, vi håller på att klura på (i mitt huvud är vi redan färdiga, vilket är jobbigt) en ny möblering i vardagsrummet. För att kunna möblera om behöver vi en ny soffa. Soffan vi har nu är för bred för att kunna ha på något annat vis, men det är ju dock inte bara därför vi spånar på ny soffa heller. Den är nämligen lite skev på undersidan och jag avskyr att den är så låg. Omöjligt att dammsuga under den själv och sen är det miljoner leksaker därunder som är svåra att få fram för man behöver lyfta soffan. Träligt värre.

Men inget är hugget i sten. Men man är öppen för förändringar och jag tror det blir jättebra hur vi än gör. Men tror lägenheten skulle kännas större med en annan möblering. Vilket vi också behöver eftersom det är rätt svårt att hitta en större lägenhet. Har ju lite krav, om man nu har rätt att ställa dem vill säga. Men eftersom vi har tak över huvudet så är det ju inte bråttom att hitta nytt hem. Det kommer när det kommer liksom. Håller koll och söker om det dyker upp något. Fram till dess bor vi bra.

Annars idag har det inte hänt jättemycket mer än så. Casper sover här bredvid mig, så mysigt. Imorgon ska vi eventuellt åka in till stan en sväng. Jag behöver tvätta bilen, tänkte vara lat och köra automattvätt. Eftersom vi har båda barnen i helgen, och bilen MÅSTE tvättas senast imorgon så gör vi det enklast möjliga för att få bilen ren tänker jag. På måndag ska den besiktigas. Första besiktningen för min del av bilen. Ska bli spännande, men bör inte vara något bekymmer. Hoppas jag inte åtminstone. Hade den på stora servicen förra året så då kollade de genom allt då. Men så klart, det kan ju hända en hel del på ett år. Men bilen har inte gått jättemycket sen dess.

Jaja. Nu borde jag sova. Imorgon måste jag somna tidigare än 23 eftersom det är måndag morgon sen. Jag har verkligen vänt lite på dygnet sen jag blev sjuk och sedan ledig från jobbet. Går upp skapligt men somnar ändå sent. Zombie på morgonen vilket gör att jag blir trött på eftermiddagen vid kanske 15-16 sen längtar jag till säng. Och när klockan närmar sig 21 blir jag övertrött och går då inte och lägger mig iaf.

Sov gott! Vi hörs när vi hörs. Imorgon troligen eftersom det är söndag då och jag ska försöka hålla i trenden om veckans lista på söndagar. Natti natti alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.