Linköping I’m home!

Hej. Förlåt igen. Helt galet alltså. Men jag orkar inte. Igår fick jag skriva tenta ändå, wooh! Men det gick sådär. Räknar med omtenta så blir jag inte besviken 🙂 skönt det! Tillbringade många timmar på tåg. Det är så segt. Men jag hade sällskap enda till Norrköping. Skönt!

Tillbringade kvällen på bk och pitchers igår. Det var kul att träffa folket hemma igen 🙂 åkte ett varv med tobbe sen innan jag åkte hem och decka i sängen ihop med gandalf. Älskade buse! ❤

Idag har jag chillat, myst med Gandalf. Plockat upp datorn, men inte startat den än. Nu sitter jag o väntar på bussen. Mot stan o käka med Beccis! 🙂

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.