Lets do this

Uppe tidigt idag. Önskar att det kunde bli lite värme så att man låta håret självtorka, mitt hår mår så himla mycket bättre av det. 🙂 aja det dröjer nog innan det blir tillräckligt varmt såhär tidigt på morgonen här i Falun 😛 men jag har ju iaf skrotat vinterjackan. Den tänker jag inte använda förrän nästa vinter 😛

Så lite vår är det ute iaf. Även om det fortfarande ligger snö på backen och är minusgrader på morgonen. Men riktigt skönt är det! Bara en vecka kvar tills jag drar hem till Linköping över påsken 🙂 blir kul hoppas jag. Har lite hemlängtan till och från. Men det börjar släppa nu tack och lov! 🙂 blev bättre när världen blev ljusare och man började göra saker med andra människor 🙂 Det är då jag älskar livet! När allt bara flyter på. Woho.

Mot frukost med några från klassen 🙂 sen taggar vi det sista muntliga i den här kursen. Finally! Nu kör vi. All in. Lets do this!

När det känns som att allt är evigt
Då känns livet ganska trevligt ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.