Knutis

God morgon människor. Eller god förmiddag kanske man säger såhär innan klockan 12 🙂 jag drömde konstiga drömmar inatt. Blev bjuden på påskfika hemma hos några jag inte träffat sen i december. Och det är inte direkt några jag planerat att träffa heller. Inte bestämma träff med iaf. Bara det vore konstigt. Men men.

I drömmen ringde hon mig bara för att mitt nummer stod nånstans och hon visste inte vem jag var. Eller hon vet vem jag är, men kan inte numret utantill. Så vi pratade en sväng och jag nämnde att jag skulle åka hem till Linköping på onsdag så då sa hon bara ”jag tänkte baka en äppelpaj och du får jättegärna komma på fika på lördag.” Jag tackade för inbjudan och sa att jag skulle fundera på det. Men vet inte om det blev någon fika, för jag vaknade innan dess 😛 helskumt. Undra varför jag drömde om henne? Fattar absolut ingenting!

Anyway. Jag klev upp vid 10 imorse. Rätt skönt. Käkade frukost, eller försökte iaf. Kunde inte direkt äta. 😛 Gick ner till resecentrum sen och mötte Emelie. Hon skulle åka hem och jag hade mitt smink där och jag känner att jag behöver det ;P så träffade henne en sväng. Gick till hemköp och skulle köpa nåt o käka till lunch. Totalt hopplöst för jag är inte sugen på något alls. Köpte lite frukt och måltidsersättning. Får duga. Väntar nu på stephanie 🙂 vi ska plugga. Lets do this!

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.