Jaha ja

En lugn och skön morgon var tanken från början. Sen helt plötsligt blev jag stressad, för såg att tentan hade kommit. Så för att få veta om jag blev godkänd eller ej fick jag räkna poäng. Första momentet blev jag godkänd på! Så jäkla skönt, med bra marginal ändå tycker jag. Den andra inte så lika bra. 1.5 poäng ifrån godkänt. Det var fasen inte kul. Men jag är ändå glad. Även om det kommer att resultera i samma grej som i våras. Då väggen var rätt nära haha. Men jag ska nog kunna klara den nästa gång!

Så i december har jag 3 anatomitentor.. Blir himla spännande. Varför göra det lätt för sig liksom när man kan göra det svårt? 😉 höhö. Nej men jag tror nog att det kommer gå bra när jag vet hur jag ska plugga. Jag lärde mig visst en ny teknik den här terminen som verkade funka rätt bra för mig så får göra samma sak till anatomi 1. Den måste jag klara för att få fortsätta i t3.. jävla spännande! Ingen press alls haha!

Nu är jag på väg till praktiken. Jag längtar till ikväll. 🙂 tjoho så glad! Idag finns det inget som kan få ner mitt humör känns det som. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.