”jag vill inte ha dig ändå”

Vet inte vad jag ska säga riktigt. Jag undrar vem människan ljuger för? Man ska aldrig ljuga för sig själv. (Jag vet, jag är inte så bra på det heller… men jag erkänner det ändå) Det här med att ljuga, speciellt för sig själv, när alla vet att det är en lögn är ju bara onödigt. Jag menar, vem kan ha missat detta? But fine. Vi säger så. Vi kan alltid låtsas att det är på ett visst sätt. Det kanske funkar så? Vad vet jag? Jag vet bara att ”Jag vill inte ha dig ändå” är en liten lögn. För skulle det vara sant skulle det inte ha ballat ur så jävla dant. Förstår faktiskt inte. Hur kunde det gå så jävla långt? Stör mig på att ordet ”slut” kom på tal ens en gång. Inte logiskt nånstans faktiskt. Men alla har vi olika definitioner.

Aja. Nu är det färdigpratat både med och om den där lilla saken. Iaf här på bloggen. Med andra människor kommer det säkert att komma på tal igen. haha! Men här är h*n inte värd att nämnas. Men vi alla vet ju ändå att jag är starkare. 🙂 Det är dock lite konstigt att jag inte får medan andra människor får. 😛 Whats the different där liksom? jaja 🙂

Imorse har jag och Linda försökt kriga. Det gick inte alls den här gången heller. Vafan liksom. Det känns ju så himla orättvist på nå sätt? Vi satt från klockan 8 liksom. Jag gick in redan innan 8 till och med. Damn it. Vet inte om det släpps nåt mer? Suck. :/ aja. Snart kommer Becca och hämtar mig. Vi ska handla, sen ska vi köpa en förrätt och sen ska vi laga mat 🙂 Det ska bli så jävla gött! 😀 Annars är planerna idag plugg. 🙂 Ska skriva ner kompletteringen o sen är det bara att lägga in det i arbetet när jag kommer till Falun igen. Tror jag skjuter fram hemresan ännu en dag. 🙂 Blir nästan tvungen faktiskt. Ni får veta orsaken senare 😉

DSC06212 - Kopia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.