It’s been a good day

God kväll! Jag skriver en liten uppdatering innan jag ska sova. Har gjort duggor idag. Förberett inför imorgon. Har gjort en gammal dugga och sen har jag mailat och reggat mig på en kurs jag har ett moment kvar att göra i. Valde att strunta i första inlämningen för att jag fokuserade på anatomin. Så jag har en komplettering att göra där. Mailade även ansvarige för VFU. Bad om att få byta grupp, och förklarade varför. Men att jag förstår om det inte är möjligt. Bara att hoppas 🙂 är ett tag kvar till fördelningen till hösten är dock.

Har kollat på första delen av första föreläsningen i det här blocket. Orkade inte kolla när den sändes för att jag var sjuk. Så idag kollade jag ikapp halva. Sen blev klockan mycket och jag var tvungen att tvätta håret. Så fixade med det. Efter duschen så fixade jag min kalender. Insåg att vi snart gått halva t3. Nästa vecka har vi gått 10 veckor. Sickt. Men anyway. Gick igenom alla tusen olika schema och grejer för att skriva ner ALLT i kalendern. Känner mig duktig. Så varje söndag ska jag ha en pluggfri dag (lördagar också men inte denna vecka.) och fylla i en ny veckoplanering. Och när saker är gjorda ska det bockas av. På så sätt får jag kontroll över saker igen #kontrollfreak

Nu ska jag sova. Imorgon bitti är det dags för färdighetsträning på kc. 🙂 kad är det imorgon. Intimt och spännande. Hörs imorgon! Nattinatti!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.