Inskolning

Nu har det gått några dagar sen sist igen. I måndags tog vi det väldigt lugnt. Sjukanmälde oss från inskolningen pga jag fortfarande var förkyld. Var hemma från jobbet med. I tisdags städade vi lite och grejade. Det syns inte idag dock haha. Men men. Snart får jag tid att greja igen. Plockar och plockar så mycket jag hinner men Casper är en virvelvind .

Igår påbörjade vi äntligen inskolningen. Det gick bra tycker jag. Casper var trött efter och somnade på vägen till Roine (mormor jobbade). Han sov en bra stund i vagnen tills det ringde på dörren. Efter det kunde han inte somna om trots att han tydligt var trött. Men åt bra och busade tills jag åkte till jobbet. Roine fick vara barnvakt tills mormor kom hem från jobbet. Jag hade apt på jobbet igår. Skönt att komma tillbaka för lite mjukstart. Fixade med föräldraledigheten som var lite komplicerad pga byte av pass osv. Men tillslut löste det sig.

Idag var det dag två av inskolningen. Casper studsade upp före min väckarklocka imorse. Pigg och glad trots att han hade svårt att somna igårkväll. Åkte iväg till förskolan så vi var där vid 9. Enligt planering så skulle vi vara där mellan 9-14 from dag 2. Men det stämde inte, så jag hade släpat med vagn osv dit idag för jag hade ju räknat med att han skulle få lunch där och sen sova. Hade önskat att de hade talat om det igår redan. Men men. Nu vet jag att det är kort dag imorgon med.

Igår tyckte han det var roligare att vara inne än ute. Stod mest stilla ute igår och full fart inomhus. Idag när vi kom var det fruktstund i tamburen innan vi gick ut o lekte. Full fart länge, lekte med spade, och vattenpölar. Sen skulle vi gå in. Men OJ vad han inte ville det. Så ledsen. Han fick stanna ute en liten stund till. Men tillslut gick vi in ändå, det var inte populärt. När han lugnat ner sig och tyckte det var lite roligt igen råkade ett annat barn krocka med honom så han ramlade. Då blev han ledsen igen och ville inte vara nån annanstans än med mig. Lille vännen. När vi åkte hem vid 11 tvärslocknade han i bilen och nu vaknade han precis. Ska fixa lite lunch nu 🙂 får se vad vi hittar på.

Sen ska jag åka till jobbet. Jobbar kväll idag, börjar 16. Tror jag får göra annat idag då mitt schema bara går till 21 idag och inte 21.30 som i vanliga fall. Vi får se. Kan ju vara lite skoj med lite förändring kanske. Jaja. Nu vaknade Casper så han kommer nog hit snart och vill kramas ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.