Huvudvärk dag 4

Jaha. Då var onsdagen typ över. 🙂 Lyxig frukost. Åh! De hade vattenmelon. Gissa vem som åt typ 10 bitar? 😀 haha, minns att F tyckte jag var helt galen som var så beroende av vattenmelon. Åt ju vattenmelon i mängder när vi var på Pernilla Wiberg hotell i Idre 😛 Och sommaren var galen. Skulle ha vattenmelon hela tiden, så att det fanns vattenmelon idag gjorde att jag bunkrade upp mig tills nästa gång när nu det blir. 🙂 Vattenmelon är ju livet liksom. Det och jalapeños liksom. På tal om jalapeños, var på ett ställe o käkade i söndags. De kunde inte stava till det utan de satte den där ”fjongen” över o:et. Alltså Jalapenõs. Fjongen över N:et är ju för att få ett ”nj”-ljud 😛 Hoppas ni förstår min beskrivning haha 😛

Men anyway. Hade muntlig diskussionsseminarium idag. 🙂 Det gick asbra. Godkänd och klar. Woho! Det var det roligaste faktiskt. Inte som alla andra där alla ska titta på en när man står där framme o pratar. Utan nu förde man en dialog typ. 🙂 Skönt. Sen gick vi till stan. Kollade lite innan jag köpte en glass och gick hem. Asskönt väder 🙂 Perfekt. Men jag har huvudvärk idag också. Det suger jävla hårt. Tagit ytterligare mer painkillers idag. Hade nog behövt starkare sort, eller nåt annat. Men jag har bara ipren, och det brukar funka. Får hoppas att det går över. Börjar bli galen nu faktiskt 🙁 Usch.

Aja. Onsdag idag. Pll-dag idag. Säsongsavslutning. 🙂 Tråkigt, men det kommer en säsong till tror jag? Än kan det inte sluta känner jag. Annars händer det inte mycket. Tänkte boka tågbiljett. Men måste vänta till imorgon för måste ringa tatueraren. 🙂 Ska kolla med honom om jag hinner med tåget 15.29 eller inte. Jag hoppas det. För tåget efter kostade 100 kronor mer. Så himla dyrt och ovärt 😛 Och jag vill åka raka vägen till Linköping. Orkar inte tigga skjuts från Mjölby. 😛 Även om det kanske kan vara skönt med direkttåg. 😛 Men ändå skönt att få kliva av o hämta luft o röra på sig.

jaja. ska inte störa mer nu.

DSC06423

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.