Homesickness

Ingen bra dag. Eller jag vaknade glad. Sen vet i tusan vad som hände. Men helt plötsligt bara kände jag mig som världens ensammaste människa. Så himla tragisk. Jag saknar mitt hem. Jag saknar Linköping och mina vänner. Helt sjukt. Trodde inte det. Men jag vill hem. Och det är 6 dagar kvar tills jag far hem. Hade jag haft råd hade jag nog åkt hem snart och åkt tillbaka på onsdag o sen hem igen. Men det är bara att bita ihop. Det är bara idag jag är ensam. Det funkar. Jag dör inte. Jag överlever. Imorgon blir det plugg. Hemtentan släpps då. Så då lär vi sitta hela dagen. Sen vet jag inte om vi skulle göra något imorgon kväll. Det hoppas jag. Känner att det är dags nu.

Tror nog att veckan kommer gå fort ändå. 6 dagar är ju ingenting egentligen. Det finns säkert alltid något att roa sig med. Hade velat ha min cykel för då hade jag tagit cykeln ett varv. Har bestämt mig för att cykla till Borlänge faktiskt. Såg att det fanns en cykelväg dit så den ska jag prova. 5 mil blir lagom. 😛 Woho! Så jag har något att se fram emot. Nu ska det tas tag i igen. Hade ju tänkt cykla tjejvättern, men vi får se hur det blir. Blir ett himla farande med cykeln då. Men jag var sjukt pepp på tjejvättern. Men saker blev inte som tänkt. Det är sällan det blir det. Så det är väl bara att gilla läget. Men jag kan ju säkert göra saker själv, men det är ju inte lika kul. Samma som med snowboard. ”det kan jag ju självklart göra själv. Behöver ingen karl för det”. Jo vi såg ju hur det gick med den saken den här säsongen. Men iofs, snön kom ju sent och sen blev det mycket annat att fokusera på. Men det är klart att jag fortfarande vill åka. Typ Idre. Men det är lite svårt att vara spontan haha.

Nu spårade detta som vanligt. Men ja. Jag längtar hem. Och som vanligt så saknar jag dig. Fattar fortfarande inte varför. WHYYY? Tell me why? Förstår ärligt talat inte. Ingenting betyder något. Egentligen. Men ja. ”We could do this all again. We should enjoy it while we can” Och det sjuka är att jag antagligen skulle kunna ha det så. Men det finns ändå vissa grejer jag vill styra över. Och det vet jag är omöjligt. För då blir det en annan twist. Och det vet jag att jag inte vill. Snacka om kluven. Men jag gillade det. Konstigt nog. =) Och så får det vara. Händer det så händer det. Annars är det inte hela världen. Det är konstigt att det ändå händer, flertalet gånger. jaja. Livet är fullt av överraskningar!

10407317_10209356963099755_4814072617451443738_n
Hello Goodbye
You were perfect
But now
That the sun’s coming out
We’re thru

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.