Hallojsan där i stugan

Somnade ganska fort igår. Skönt. Gick igenom allt till psykologiprovet i huvudet och vet ni? Allt satt. 🙂 kom till skolan typ 10 minuter innan jag började. De andra var nervösa det var inte jag konstigt nog.

Provet började väl inte så bra då skrivaren inte funkade och man var tvungen att kolla frågorna på tavlan. Sen när vi fick provet på papper, meen jag hade börjat med fråga två, men frågan på tavlan och på pappret var inte lika dant. Missade slutet så fick börja om. Kul liksom. 😛

Men överlag gick provet bra. 🙂 8 sidor fick jag ihop tillslut. Skönt så jag är nöjd. Läraren sa att jag skulle ta en välförtjänt helg! 🙂 så jag traskade till bibblan lämnade tillbaka 4 böcker och lånade om en bok. Blev bussen sen, när Frans frågade mig när bussen kom så sa jag bara ”är i malmslätt nu”. Han trodde att jag lurades hahah.

Har gått ut med vovvar nu ska jag duscha sen ska vi ut på äventyr. Imorgon blir det äntligen Göteborg! Som jag har längtat!

image

image

image

image

image

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.