Good night

Blev en bra dag. Åkte o handla på maxi. Woho nu fungerar min självscanning. Åkte hem och började laga mat. Åt tacos till middag. Mums mums 🙂 kollade efter resultat sen. Yeah. Failade på ena salstentan. Gissa om jag är besviken på mig själv? 🙁 fyfasen. Jag orkar inte. Men bara att kämpa vidare antar jag. Jag kommer klara det här. Det är bara så jäkla surt 🙁 jag hoppas att jag åtminstone klarar av moment 2 på salstentan som var. Ingen lust att kämpa med båda dom plus nästa kurs.

Ahh. Så sur jag är 🙁 kul fredagkväll. Jaja bara att kämpa vidare. Det lär ju inte vara den sista tentan jag failar på under dessa 3 år. Det är mänskligt att fela. Men inte fan är det kul ändå..

Det är nu jag behöver dig. Jag vet nog ingen som peppade mig lika mycket som du. Även om du inte förstod det. Eller förstår kanske. Jag vet inte. Och allting suger just nu. Jag önskar att du vore här. Eller att jag iaf kunde få berätta för dig om allt det här som suger för tillfället. Allt det här sugiga. Om du bara hade kunnat förstå. Ens lyssnat något på vad jag hade att säga. Har att säga.

Du har peppat mig. Även om du fick mig att vilja dra, så vill jag ändå tala om för dig hur allting har blivit sen sist. Jag vet att du vet. Det borde du göra. För jag har talat om det, och jag förstår att det har sagts utåt det med. Det var ju dels därför jag nämnde det. För jag förstod att hon skulle berätta det vidare. Det är jag tacksam för. Att även om saker inte är som det har varit så har jag ändå kunnat prata med henne. Även om det nu var ett tag sen sist. Men ni ska veta att jag tänker på det ofta.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.