God morgon

Not. Så jäkla trött idag. Kunde inte somna igår. Så himla irriterande. Jag vaknade vid 9 igår morse, så jag sov ju inte så himla länge liksom. Och även om jag var trött på eftermiddagen la jag mig inte o vilade. Så när jag la mig i sängen vid 23.30 borde jag ha varit trött. Men icke. Vid halv 2 blev jag hungrig. Nattmacka med jalapeñoost. Sen försöka somna. Tror klockan var halv 3 när jag kollade på klockan sist. Värdelöst. Så att jag är ”pigg och alert” nu är ju bara bra haha.

Jag är på väg till skolan. Ska skriva ut ett papper och sen är det dags för en muntlig examination. Det blir spännande med tanke på hur trött jag är. Och jag börjar bli hes. Halsen känns tjock, men jag har inte ont utan rösten sviker mig bara litegrann 🙂 ser faktiskt fram emot att redovisa nu när rösten sviker, då blir det lite mer lättsamt. 🙂 efter redovisningen skulle vi stanna kvar en stund. Därefter ska jag hem och vila lite tror jag. Behövs nog!

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.