’ ge mig lite mer

ah, idag var man ledig 🙂 Det var skönt. Imorse va Linn här ^^ Stackarn är sjuk :/ eller har nåt halsfluss liknande. Riktigt jobbigt måste jag säga. Sen vid ca 14.30 åkte vi till city gross o handlade 🙂 Handla lite inför studenten 🙂 Dukar, servetter och serpentiner ^^ Jag köpte även coca-cola cherry och root beer som de så fint hette 😛 haha. Väl hemma blev de att hälsa på Atlas, Eva’s urgulliga voffsing 😀
sen typ gick vi hem, mamma drog med mig till ikano 🙂 Köpte bh o trosor speciellt för studentet (a) för att det skulle vara helt vitt ^^ haha 😛 mamma är rolig ^^ sen iaf så gick vi te glitter o köpte smycken 🙂 Mamma sa att jag skulle betala allting ^^ visst tänkte jag och gick fram till kassan, de slutade visst på 588 kronor 😮 såå jag sa åt mamma att betala hälften o de gick hon med på 🙂 Men helt klart värt de, ett as fint halsband, med strass på hela halsbandet, o sen ett hjärta i en större ”diamant” armband med strass/”diamanter” som satt snett, as läckert! Örhängen i samma modell och sen en finfin ring 😀 helt klart värt ^^
Sen iaf hittade jag en väska till studenten 😀 Så allting får plats, ih ^^ Köpte mig solbrillor och en mascara oxå 🙂 hoppas den är nice, annars blir jag sur 😛 annars så kolla vi bara. ^^ åt oxå 🙂
fixade nyss med löshåret, en hade lossnat så fick typ sy dit den :p eller ah, mamma gjorde de 🙂 Imorn ska jag till stan 🙂 Provuppsättning 😀 hoppas de blir nice ^^ aja, ska sluta 🙂 skriver en rad sen antar jag 🙂

Puss

Ge mig, ge mig, ge mig nåt mer, nåt att jobba med.
Ge mig, ge mig, ge mig nåt mer, jag vill ha mycket mer.
Ge mig, ge mig, ge mig nåt mer, ge mig mer.
Ge mig, ge mig, ge mig nåt mer, så kan du ge mig lite mer.
Ge mig lite mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.