Förklaring

God morgon människor! Har ni sovit gott? Jag hade sjukt svårt att somna igår, kändes som om det tog typ en timme. Jag låg o vände o vred på mig. Sjukt segt.

Vaknade strax efter 4. Pigg och alert. Fyfasen. Upptäckte ett meddelande typ. Med en liten förklaring 🙂 Då blev jag faktiskt lite gladare. Jag trodde ju inte det, men ja. Jag trodde ju att jag hade rätt. Fast jag ville ha fel. Och just nu i denna sekund hade jag fel. Så jag hoppas att det fortsätter vara fel helt enkelt. 🙂 men som jag skrev häromdagen att det gör inget om jag nu skulle haft rätt. Men det blir en sån kontrast. Från inget till intensivt till ingenting igen. Så vi får väl se!

Nu ska jag snart gå till skolan och skriva min första salstenta. Sjukt nervös, men jag tror nog att det kommer gå bra. Bara o hålla tummarna på att allting har fastnat. Känns som om jag kommer röra ihop allt. Men vi får väl se. 🙂 hoppas hoppas! Ska stanna kvar på skolan sen o göra färdigt det sista inför inlämningen imorgon. Sen blire att sitta hela natten med att skriva rent så jag kan få en ledig helg. Vi får väl se. 🙂

image

Miss my love ?❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.