Evighetslång tisdag

Det var en himla dag att vara lång. Vi stannade i Avesta på middag igår. Hade Robins moster (och vi) vetat att jag inte skulle åka tåg hem igår hade hon inte skickat mina glasögon utan jag hade kunnat hämta dem hemma hos dom. Men vi bestämde ju det lite hastigt och lustigt i lördagskväll tror jag. Men det var trevligt att vara där en sväng helt klart 🙂 vore kul om jag fick min längre praktik i Avesta. Har tänkt lite på det där och jag skulle nog föredra en längre praktik där. Men vi får se. På måndag är det placeringsdags. Spännande!

Igår när vi kom fram hit kramades vi bara och åt glass. En bra kväll. Kramar behövdes. Sen somnade vi och klev upp halv 8 imorse. Något ledsna. Fast jag mest (utåt sett iaf). Tyckte det var riktigt träligt att behöva säga hejdå under en stressig morgon. Jag försökte få honom att stanna till lunch men han ville inte det. Fick skjuts till skolan. Jag och delilah. Hade ett muntligt seminarium. Gick bra. Blir nog godkänd iaf!

Cyklade hem. La mig i sängen. Robin ringde. Skönt att höra av honom. Kändes riktigt jävla jobbigt att komma hem till en tom lägenhet. Har i princip bott hos honom sen slutet av juni. Vi har ju inte alltid varit med varandra men man har ju träffats på kvällar/nätter de dagar vi inte umgåtts så det känns jävla tomt. Men det är bara lite drygt 2 veckor kvar tills becca kommer. 🙂 det ska bli kul! Sen tänkte jag försöka komma hem när kursen är slut. Men jag vet inte hur nästa del är upplagd. Har ett hopp mellan denna kurs och praktiken och jag har i första perioden så vet inte hur det ser ut. Men jag hoppas att jag kan köra distans den tiden innan praktiken iaf. Håll tummarna!

Men jag tror och hoppas att Robin kommer hit innan dess. Får se hur länge vi klarar av att vara ifrån varandra. Vill ha honom här föralltid. Men vet att det inte går. Tycker att pluttan har rätt tills sin far, för så ego kan jag inte vara. Men jag hoppas att hon också kommer hit nån gång. Det vore kul.

Nu ska jag plugga och sen ringa Robin o sen sova. Föreläsningar mellan 9-16 imorgon. Woho lets do this.

I never want to spend another day without you, ever, for the rest of my life

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.