Ett dygn i Stockholm

Vilket härligt dygn jag haft! Klev av tåget vid kvart över 10 igår. Yrade runt på station o letade efter (Rätt) bk. För bk hittade jag. Men på fel våning. Men tillslut så! Mötte Michis och vi gick till lindas spår. Gick mot stan. Första stopp. Victoria’s Secret. Hårspray! Blev en dyr historia. Men lätt värt! ? gick till River Island och Salt. Älskade butiker! Men hittade inget denna gång. Synd.

Stureplan och Fridays! Som jag skrev i bloggen när jag käkade där sist ”nu har jag nog lärt mig att kycklingen är godast” så jag tog den. Och gud så gott! Och efterätten ? omnomnom! Sen kika lite mer i butiker. Fler salt. Hittade fina grejer men i fel storlek och orkade inte gå till alla 4 salt butiker haha.

Michis på fix och vin innan vi begav oss till tele2 arena! Det var riktigt kul faktiskt. Mycket folk. Fick tag på rätt bra platser och måns kom på besök. Tjoho. Ukraina vann. Sen begav vi oss mot stan…trodde vi. Michis satte oss på fel pendel ? ett äventyr i Stockholm by night! Men gick smidigt för vi åkte inte så långt haha. Köpte mat hem till michis o käka kall burgare. Sen tvärdäcka.

Frukost på stan och sen tåget hem. Blev sena pga mötande tåg. Yey. Men hem det kom jag. Och jag somnade i 2 timmar. Nu ska jag äta mat. Fördriva tid och sen sova. Så jävla trött!

image

Mötte snö på vägen till Stockholm

image

image

image

image

Provade något nytt med håret

image

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.