Ett äventyr

Tja!
Ännu en dag har gått. Föreläsning på morgonen fram till typ 11. Tävlade om ett dagspass i pausen. Tror dock att jag gissade fel, men man vet aldrig haha. Efter föreläsningen gick vi till biblioteket o satte oss allra högst upp för o plugga lite. Jag kollade på föreläsningar o läste igenom inlämningsuppgiften. Tror nog att det ska gå bra. Hoppas jag. Läste även igenom APA en gång till. Extremt spännande. Tror nog att det ska gå bra att referera nu. 🙂 Ska börja på tåget tänkte jag!

Bokade tågbiljetter så åker hem redan ikväll faktiskt. Snabba puckar. Men vi hade ändå inget imorgon eller på fredag så kände att jag lika gärna kan åka hem redan ikväll. Tänkte som sagt plugga på tåget. Det skulle ändå ta 6 timmar totalt. haha, så jag hinner nog skriva en del. 🙂 Efter plugget gick vi till mig. Helt galet att man kan gå vilse ÄNNU en gång. Men vi kom fram tillslut, med hjälp av en gps (inte min, den är inte att lita på). Lämnade mina grejer, gick till stan sen. Nemas problemas! 🙂 Handlade färdkost o ett block. Resten handlar jag hemma, så som pennor o sånt. Passa på att använda mitt restaurangchansen-häfte. Måste passa på nu ^^

Nu har jag precis käkat en sen lunch. Ska duscha o packa. Måste diska med innan jag åker. Funderar på om jag ska gå ner till station eller om jag ska ta bussen ner till knutpunkten o sen gå sista biten. Känns som om jag lika gärna kan gå hela vägen. Vet inte riktigt till hundra vart stationen ligger, men från mig gick det ingen buss hela vägen så får helt enkelt antingen gå hela vägen eller gå åt andra hållet o ta en buss. Vi får se vad jag väljer!

Your love is like an ocean
I’m drowning in your soul
I’m blinded by emotion
I’m gonna lose control

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.