En ledig torsdag

En ledig dag mitt i veckan är ju rätt skönt. Igår var det lugnt. Sov till 8 typ. Tanken var iväg till vånga. Där har jag inte varit sen jag skulle vara ”hundvakt”. Ja för det var jag ju haha lol. Men det blev slaka. Chillpill och uttråkad. Åkte hem till mig och hämtade lite prylar. Sen droppa av grejer hos R. Snällt av honom att ställa upp såhär. 🙂

Jobb sen. Kvällen gick snabbt. Efter jobbet var det tänkt att jag skulle bli hämtad men det blev icke så. Så jag tog bussen hem. Tog ett bad och sen kollade jag på veckans pll. Avsnittet var inte det bästa, men jag måste ju se klart nu. R och M var sega som vanligt. Jag både hann se klart avsnittet och somna en minut innan de kom. En mysig kväll faktiskt. One step. Ett steg i rätt riktning tror jag. Hoppas jag. Lite osäker är jag fortfarande. Jag är bra på att analysera ?

Nu väntar jag på R som skulle hämta bilen och sen ska vi till ikea och handla åt min faster. Börjar bli en mysig vana nu 😛 gjorde ju samma sak förra året med ^^ sen skulle vi nog laga mat. Men det återstår att se. ^^

Och det där förbaskade tentaresultatet skulle komma idag hade han sagt. Men nu är han tydligen på semester och återkommer om en månad. Asså?? Jag hoppas att han mailar ut svaren ändå. Det är inte acceptabelt att vi ska få vänta till den 29 juli när vi skrev tentan i mitten av juni..

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.