en 'hårresande' story

Hej!
Jag är hemma en sväng. Det har jag varit sen i tisdags. Som jag tror att jag nämnde va? Jag tror att jag gjorde det. Men iaf, det är inte vad jag skulle skriva. Det var att jag upptäckte häromdagen att min stationära dator var på. Jag har för mig att de har sagt att de har formaterat den så jag var orolig att alla bilder var borta. Alltså de som inte är utbrända eller har varit på mina minneskort till kamerorna. Så jag hade lite ångest över alla fina bilder som antagligen skulle ha varit borta. Men jag passade på att kolla igenom datorn lite när den ändå var på. Och när det fanns mus och tangentbord. (häromdagen saknades både och av någon konstig anledning.) Men till min förvåning fanns varenda bild där. Så ikväll har jag kollat alla bilder, och rensat suddiga och dessutom flyttat över alla till min bärbara, som är den enda datorn jag använder. Även när jag är hemma. Men iaf, jag tänkte faktiskt göra mig av med skivorna med bilder. Och skaffa usb-minne istället. Har hittat ett 64gb som jag tror blir bra till o börja med. Ska även passa på att rensa de andra bilderna också. 🙂 Finns mycket jag inte vill ha, och det finns många suddiga och skit. Förr sparade jag på all skit. Och det vill jag inte idag! Känns bara så onödigt. Men men.

Tänkte slänga upp lite bilder från 2013 och fram tills ”idag”. En hårresa alltså, därav den fyndiga rubriken 😉 haha!

DSC07081Långt och fint hår. Nästan exakt 2 år gammal 🙂
DSC07134Sen blev det oranget!
DSC07310Och dessutom ännu finare!
DSC07611Och sedan blev det blekt av solen (och slarv av inpackning plus underhåll)
DSC07914Då slängde jag i lite rosa. Hej beslutsångest! Men det var fint när det var sådär långt 🙂 Gillar sminkningen. Och de blåa ögonfransarna 😉
IMG_8254Till hösten blev det lila. Hade en period då jag ville ha mörkt. Dock var håret så slitet så det blektes fort. Och det var här jag färgade håret för sista gången på ett och ett halvt år 🙂 Sjukt stolt.
DSC08132Blev ljust som sagt. hahah. Sen hade jag det naturliga fram tills den 1 februari. Då blev det oranget igen. Imorgon kommer det nog upp en ordentlig bild på håret. Som inte är tagen med en sunkig mobilkamera. Det gör liksom inte färgen rättvis.

Nu ska jag väl ta o sova. Ska upp skapligt imorgon o åka till ikano en snabbis innan det blir kalas i Linghem. 🙂 Så måste fixa ikano innan 12 för o vara säker på att hinna. Efter kalaset blir det lite tajt faktiskt.

Puss och godnatt! :-*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.