En dag i Falun

Mamma är här. Vi (eller ja, hon) möblerade om här hemma. Jag hann inte vakna innan hon hade släpat iväg hyllan i köket. Fan hon är inte klok, men men. Det blev bra. Nu har jag iaf nånstans att ha ugnen 🙂 Tjoho! Åt rester till brunch innan vi gjorde oss i ordning och begav oss mot stan. 🙂 Köpte ett awesome linne. 😀 Kunde inte låta bli när jag såg den. SÅ passande. ^^, köpte en kudde med, och annat smått och gott som behövs här hemma. 🙂

Kom nyss hem. Har pratat klippt hela dagen, helskumt. Men klagar inte. Jag hörde av mig igår pga att jag behövde stöd. Och det fick jag. Precis när jag vaknade fick jag ett meddelande 🙂 Tack för det ^^, Det var skönt. Och det känns ännu skönare att jag kan prata om precis allt. Bara det är konstigt egentligen, men ibland har man en sån relation till vissa människor, och tydligen är du en av dom. Helt galet. Men det gör mig inget. Så länge man inte låter det gå överstyr.

Jaja. Resten av dagen blir nog lugn. Mello ikväll. Jag hejar på Frans! 🙂 Så passande. Vet inte riktigt varför jag fastnade för den. Men wow. Så jag hoppas att Frans vinner nu. Det vore kul. 🙂 Men vi får se helt enkelt 🙂 Tjoho!

622736_10202006935473658_1502602922_o

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.