”Du värdelösa människa”

Vissa texter bara talar om exakt vad man känner fast man aldrig sagt det högt. Idag fick jag en sådan uppenbarelse. Eller, en sådan känsla. Den sa att texten beskrev precis vad man kände. Nu är det andra veckan jag får den där låten i veckans tips. Och jag regerade ungefär likadant idag som förra gången. Fast den här gången relaterade jag på ett annat sätt. Vet inte riktigt vad jag tyckte heller. Men jag log när jag gick min promenad i regnet när låten spelades i hörlurarna. Allting träffades. Vet inte riktigt varför, men kul var det. Speciellt eftersom allt pendlar så fruktansvärt mycket hela tiden. Allt är intensivt en period sen bara dör det och sen börjar det om.

Men det är egentligen inte konstigt för en rastlös själ. Jag är själv sådan. Intensivt en period sen dör det och jag hittar något nytt i en period. Antar att det är det som symboliserar en rastlös själ. Kanske inte alla. Men jag känner igen det, i både mig och vissa andra människor. Vet själv hur jag blir när jag är i en sån där period. När jag är rastlös deluxe. Det är då jag blir sådär extremt spontan. Som då när jag åkte hem spontant. Rätt galet faktiskt. Jag kollade till och med på resor till Stockholm häromdagen när jag hade det ”lite tråkigt”. Det är nog det jag saknar mest. En som är lika spontan som jag är. Jag hade det. Och jag tappade bort det. Så är det ibland.

DSC07083

Det känns som om jag hatar dig, ibland så kan jag sakna dig
men aldrig någonsin mer så får du älska mig!
Du hittar nog någon annan snart, som tror att du är underbar.

Du får hata mig, jag älskar dig jag vill nog allt förlåta.
Men någonting inom mig, mitt hopp har sagt ifrån, jag borde stoppas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.