Du.

Oh hej. Jag har inte skrivit på ett tag. I torsdags hade jag kurs. Det var lärorikt, sen åkte jag hem och sov i 2 timmar. Woho. Fredde kom och fikade. Sen skjutsade han  mig till Slaka. Hängde där en stund, sen åkte vi iväg och sen fick jag skjuts till honom. Kollade på film och sov. ^^ lugn torsdag.

Igår så chillade vi hela förmiddagen. Jäkligt skönt. Precis vad jag behövde. Sen åkte han och hämtade sin bil. Jag gjorde mig i ordning och sen stormade det in lite folk. Var social innan jag lånade R’s bil. Hämtade bury, åkte o käka lite. Gick en promenad, köpte glass sen handlade vi. Skjutsade honom, sen åkte jag hem en sväng. Blev ekholmen sen. Min plan att dricka vin gick sådär. Hade vi varit här hade jag kunnat dricka nåt men nu valde jag att köra istället. Vilket jag absolut inte ångrar. 🙂 jag hade faktiskt kul igår. Träffade en person jag trodde skulle vara sjukt otrevlig, men icke sa nicke. Shit happens!

Blev rätt skapligt igår. Drog vägen förbi skägget o släppa av en person innan vi åkte till slätta. R slockna direkt. Och sover fortfarande. Jag har sovit på sin höjd 2-3 timmar och känner mig i vägen. Awful feeling. Blä

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.