Do not want

Hej
Jag orkar inte skriva något egentligen. Har inget att säga egentligen. Det har varit en speciell dag. Har inte gjort så mycket mer än sovit och pluggat. Skönt nu är jag iaf klar med kompletteringen. Ska bara trycka in skiten i arbetet. Suck. Hoppas att det blir godkänt nu bara. Sen ska jag fortsätta med resten. Extremt spännande.

Imorgon ska jag gå och låna en bok. Woho. Sen ska jag plugga o greja. Bli klar med förberedelserna till det muntliga på tisdag tror jag. Så mycket jag kan vill säga. Ska kolla på föreläsningen jag missade idag med. Jag fick ett sms om att något var inställt så jag drog parallellen att det var föreläsningen. Sen läste jag om sms som kommit fram till fel person. Säkert det som drabbade mig lol. Så jag trodde ju att det var min föreläsning som var inställd. Men icke. Helskumt. Så jag får kolla på den imorgon helt enkelt 🙂

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.