Die young?

Veckans tips a la spotify är ju lite roligt. Vad vill den säga mig? Jag har fått Die young lite väl många gånger. Nej, jag vill inte dö ung. Nu har jag fått den typ 5-6 gånger? En vecka fick jag två versioner av den. ”If I die young bury me in satin, Lay me down on a bed of roses” Nej tack. Förstår inte varför just den dras till mig hela tiden? Alltså det är ju galet. Annars brukar veckans tips vara bra. Eller bra och bra, passande. Roligt liksom. Den verkar veta vilka jag umgås med. Iaf om man tänker på alla låtar med dialekter. ^^ Konstigt dock att inget kan dras åt ditt håll. Tror inte att det har gjort det iaf. Men det kommer väl antar jag. Lite konstigt annars, med tanke på allt annat.

Anyway. Det blev lite ändrade planer. Ska inte till skolan idag, utan vi skulle ses imorgon istället. Så jag ska plugga hemma, gå och handla och hämta paket. Spännande woho! Eller inte, vet ju vad som är i paketet. 😛 Annars vet jag inte vad jag ska göra idag riktigt. Plugga och öva. Blir väl lagom. Jag hoppas att jag får ihop 10 minuter nu. Eller ja ungefär. Sist vi hade muntligt stod jag där framme i 7 minuter. Tack för att min PP räknade tiden åt mig. 😛 Men imorgon är det inget PP eller nåt. Vad ska man då pilla med? Hmm 😛 jaja.

20130629_231549_1
Tankar tankar tankar.

2 reaktion på “Die young?

    • Vet du vilken jag menar? Finns många olika versioner. Den jag fick idag råkar ut för en bilolycka. Tror han dör faktiskt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.