det kommer aldrig vara över för mig

Är inne i en riktig Hellström-fas nu. Det kan vara både bra och jobbigt. Jag skulle vilja se han live nån gång. Det hade varit en dröm. Jag går ju hellre på Hellström än Winnerbäck som jag faktiskt ska gå på. Men Hellström är liiite populärare och biljetterna säljer slut på nolltid. Men nån gång kanske, om han inte lägger av snart vill säga. Men det hade varit häftigt! 🙂

Helt sjukt vad tankarna spelar mig ett spratt. Men hans texter träffar så himla rätt. Hela tiden. Helt sjukt faktiskt. Trodde aldrig någonsin att jag skulle gilla Hellström. Minns en specifik bilresa ner till Jönköping faktiskt. Nästan full bil och Hellström spelades i högtalarna. Vi passagerare klagade högt över valet av musik. Då hatade jag Hellström. Tänk vad saker kan förändras. Och om jag gillar det? Jodå. Ibland så.

Vi skulle älska varandra tills jorden gick under
Och du skulle aldrig dö, nej.
Det skulle aldrig va över för dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.