Changing plans – again

Jag är tamejfan helt hopplös. Men jag tror att jag har ändrat mina planer igen (!). Helt galet. Men jag har inte bestämt mig helt och hållet än. Men det lutar åt det. Men det beror på morgondagen 🙂 Men jag tror nog att det kan bli bra. Och prismässigt kan det nog funka också. Det är så man får tänka ^^

Aja nog om det. Haft en bra dag idag. Becca hämtade mig strax efter 14 🙂 vi åkte till maxi o handlade. Sen blev det henne en sväng innan vi gick till stan o köpte förrätt. Mumsigt ? kollade lite men hittade inget idag. Skönt. Sen lagade vi mat och åt. Gud så gott! Löve it! ? spelade kort och nu är jag på g hem 🙂

Jag hoppas nu att det går som tänkt faktiskt. Det vore rätt skönt (på många sätt) men vi får se om det är värt det. Märks imorgon 🙂 jag måste ju iaf mata mor innan jag drar. Hahaha. Där har ni grejen jag var tvungen att göra. Lol. Livet som student är extremt spännande. Har även andra planer på torsdag ? upptäckte att det är rätt vecka ? yeey!

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.