Bygga ut?

Farligt detta. Jag vet inte vart det kom ifrån, men helt plötsligt kom vi in på tattoos. Så jag började googla lite på inspo. Gick visst sådär, för helt plötsligt vill jag nog bygga ut rosen lite. Jag har kollat massor och är så sugen på att bygga ut den lite. Upp för axeln och ner lite på armen, och även ner lite på ryggen. Finns ju hur mycket som helst, vet bara inte vart man ska börja leta. Eller vad man ska titta på. Hur mycket som helst som är så jäkla snyggt. 🙂 Det är fasen farligt att tatuera sig. Man blir beroende ju.

Från början var jag såhär ”Jo men jag gör bara rosen”. Sen kom ju tanken på mitt stjärntecken. Men bara en tanke. Sen tvingade jag med F till Norrköping och en tattoomässa förra året. Bara för att jag hängde med på alla andra mässor överallt. Så tyckte ju att det var min tur liksom. 🙂 Och då råkade jag ju göra tecknet på handleden. Sen har jag ju tänkt en hel del. Sen googlade jag och fick en idé. Och då blev det ju två till som ni vet.

Men har ni nån idé på vad jag kan göra med rosen? Behöver lite tips och idéer. Och sen behöver jag fylla i den också har jag insett. 🙂 Give me tips tack!

27842_1464043959782_440738_n28692_1487998158622_7286157_n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.