But we’re not afraid

Jag drack måndagsvin med Becca i måndags (höhö). Och vi lyssnade igenom veckans tips på spotify, och en av låtarna som fanns där var en låt som Robin letade efter för aslänge sen. Det tog tid, men han hittade den. Och så fort jag hörde den tänkte jag genast på honom. Och nu kan jag inte sluta lyssna på den. Det fick bli min och Robins låt. ❤

I måndags satt vi hemma hos becca o drack vin och cider. Blev hämtade av Robins kompis och sen hamnade vi (tyvärr) på brask. Inte min plan alls. Jag är för fin för att hänga där. Usch. Sprang på folk med, haha. Asså? Jag vet inte vad jag ska säga faktiskt. Men men. Fick ont i bröstet sen så vi skjutsade hem becca. Hamnade i trädgårn typ-ish. Men jag blev sur så hela Robins plan gick åt fanders haha. Förlåt sötnos.

Igår låg jag kvar i sängen när Robin åkte iväg. Sen gick jag en promenad på en timma typ. Riktigt skönt. Hade somnat med låten på repeat när Robin kom hem. Men han somnade han med. Inte så konstigt. Igår började vi titta på en serie. Först bara ”hur ska vi kunna komma överens om en serie?” Sen i nästa sekund sa vi båda i kör ”den där serien ska ju vara bra har jag hört”. Så det blev den. 2 avsnitt igår och två idag. Nu ska jag till brorsan en sväng. Robin är typ sjuk så han fick stanna hemma. 🙂


”I wish I had a pair of wings
Just like last night in my dreams
I was lost in paradise
I wish I’d never opened my eyes”

Min fina. Det är bara du och ingen annan ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.