But nothings really changed

Torsdag! Redan. Det går så himla fort. Jag satt på mitt smultronställe i 3 timmar igår 🙂 Helt sjukt att jag klarade av att vara stilla så länge faktiskt 🙂  Men jag fick lite ögongodis när två grabbar sjösatte en vattenskoter och åkte runt lite. Bara älskart. Såg så grymt härligt ut, rätt impad av dom för det blåste kallt 😛 Kan bara tänka mig hur mycket det blåste i den farten haha 😛 Cyklade hem strax efter 20 igårkväll. Tiden flög verkligen iväg!

Drog vägen förbi hemmakväll en sväng o kollade läget. Någon åkte bil förbi och ropade ut ”fin cykel” haha, andra personen bara igår xD Jaja, hon är väl fin helt enkelt ^^, kollade lite oc innan sovdags. 🙂 Nu äter jag lite lunch innan jag ska cykla till skolan ^^, Ska börja med nästa inlämningsuppgift tänkte jag. Wooh! Sen måste jag handla o tvätta. 🙂 Bra dag!

DSC07922

I don’t know what you expected
Did you think I’d let you,
Somehow get the best of me, with some pretty little lies?
I’ve made that mistake, I’ve let you crawl back in,
Now I don’t have the heart to fall for you again

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.