Bra kväll

Tja! Tänkte bara tala om att jag har haft en bra kväll. Jag har varit på fest hos nån carro Beccis känner 🙂 det har varit riktigt trevligt faktiskt. Mycket nytt folk vilket har varit trevligt 🙂 de andra jag inte känner gick ut o becca o Rickard drog hemåt så jag traskar till puma o johanna 🙂 får se om man stannar där eller drar vidare 🙂 är snart där iaf ^^

Gick förbi das place på tal om det på vägen från carro. Hon bor ju typ där så man måste ju gå där då. Idag var det mörkt och inget läskigt på balkongen xD haha. Men jag vet ju mer än vad jag borde av nån konstig anledning. Folk pratar ju så förbannat hela tiden. Hur orkar ni? Jag behöver inte veta. Det finns ju en anledning till att det är noll. Zero. Nada.

image

image

image

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.