Bleeding, but none of us leaving

Home. I en tom lägenhet. Det känns faktiskt inte så himla roligt. Faktiskt så suger det jävel. Men jag försöker att hålla huvudet högt. Jag vet att det kommer svischa förbi. Mitten av mars redan. Är det inte helt sjukt vad tiden går fort? Jag hoppas att månaden rullar förbi snabbt. Jag vill hem. Hem till min fina älskling. Saknaden idag är riktigt tuff. Det blev ett hastigt avsked imorse för pendeln rullade in så snabbt och det var massor massor med folk. Så det blev bara ett snabbt hejdå. Och såklart tårar från mitt håll. Så himla superkänslig. Vill inte lämna honom. Vill bara att han flyttar med mig hit. Men, jag vet att det inte går. Så jag försöker vara positiv. Även om det inte alltid är så lätt av diverse anledningar. Det är väl klart att ingenting är omöjligt. Och vi har klarat en termin hittills. Snart två. Och då är jag hemma hela sommaren. Och sen är det 3 terminer kvar. Så det kommer väl gå fort?

Jag är glad att jag har Asterix här hemma nu. Han gör det hela mycket lättare. Min älskade kanin. Han är social och mysig så jag känner mig inte helt ensam. Vilket är sjukt skönt. Han gjorde livet här uppe mycket lättare. <3 Min älskade Rix. Nu känns det som om jag svamlar. För inlägget skulle handla om det fina jag har hemma som jag längtar efter varenda minut typ. Det är rätt jobbigt att vara ifrån varandra när man helst bara vill flytta till större och bilda en familj och bygga en framtid. Men det får ju vänta tills jag är färdig i januari 2019. Pjuh. Känns så sjukt långt bort. Men samtidigt har ju tiden hittills flugit fram sen vi träffades i juni förra året så den lär väl fortsätta med det. Hoppas jag. ”Håll huvudet högt och vägra falla”.

Although no one understood,
We were holding back the flood,
Learning how to dance the rain.
We were holding back the flood,
They said we’d never dance again.

Now they’re never dance again

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.