Bakis en fredag

Livet som student är ganska hårt. Galet och spontant. Vi var ju ute igår. Jag var kvar till stängning typ. Krogarna stänger ju 2 här i stan 😛 så vi gick till mig även om tanken var att jag bara skulle guida norrlänningarna till hotellet. Gick visst sådär. Hoppas att de hittade dit iaf ^^ 🙂

Skrev lite på Skype igår. Han skulle bara kolla så att jag kom hem ordentligt 🙂 så vi pratade lite innan det var dags att sova. Bad han ringa o väcka mig, och det gjorde han ^^ roligt. Så jag kom upp i tid.

Började plugga, men vi båda var så jävla bakis så vi bestämde oss att plugga imorgon istället 😛 så skönt, för jag är för snurrig för att ens kunna tänka 😛 helt galet. Så ikväll blir det lugnt. Vet inte om jag går bort till emelie en sväng eller om jag dör i sängen resten av dagen. Det får vi se 🙂 just nu vill jag bara typ somna.

Sällskap hade inte varit fel dock

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.