Awesome day

Intressant att inlägget jag skrev tidigare idag blev så populärt. Tror faktiskt att det är ett av de mest lästa inläggen i år. Ibland träffar man helt enkelt rätt. Och såna där inlägg verkar vara populära. Vi får väl se om jag lyckas få fler såna intressanta inlägg 🙂

I förmiddags pratade jag med en för mig mycket speciell person. Vi pratar nästan dagligen. I kanske en halvtimme. Det gör oftast att dagen blir bra 🙂 Annars idag hämtade Becca mig här hemma och vi åkte till ikano. Kikade lite, hittade väl inte så mycket egentligen. Köpte en ny likadan halsduk iaf. Helt ok 🙂 sedan även en powerbank. Behövs när man åker tåg och det inte finns eluttag. Ibland finns det inte det. Dumt det där! Handlade på maxi innan vi begav oss till stan.

Bestämde oss för att käka på legends. Så vi traskade dit. ”Vi har bara lediga bord där nere går det bra?” Jag visst sa vi. Oj. Det fick man typ ångra. Vilket jävla liv det var. I början var det lugnt sen droppade det in ett stoooort jävla sällskap. De kollade på matchen, sen kom det ett gäng med en portabel högtalare. Sen blev det allsång. California, Coming home och Dont stop believin’. O så vidare. Kaoz haha. Fick sällskap av nån snubbe som landade på min jacka.

Sen åkte jag hemåt. 🙂 Packade, klippte klor på en liten Gandalf. Laddade min powerbank. Sen kände jag att det är dags att sova. Imorgon är det upprop på nästa kurs! Wii!

Klarade även kompletteringen på första inlämningstentan. Så jävla glad jag blev! Berättade nyheten direkt för ”morgon-personen”, efter ett tag fick jag svar. Stolt var han =) Ville bara att han skulle veta. Och då sa han bara ”Håll mig uppdaterad om hur det går för dig under hela utbildningen” =) wooh! Kan somna med ett leende på läpparna. Inte pga han utan pga att jag klarade kompletteringen. Tjoho!

image

Dagens godaste!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.