Årsresumé 2016 del 1

Ja, jag vet att den kommer himla sent. Men jag har inte haft tid förrän nu. Har liksom haft fullt upp med viktiga omtentor och skit. Men nu har jag tid. Iaf någorlunda. Har gjort halva. Ska försöka göra andra halvan imorgon. Men lovar inget. Men den kommer upp snart iaf! 🙂

Året slutade bra, fick en vänförfrågan från ”Skacke Mannen”. Jag började fundera och var tvungen att fråga ”Skacke Skacke??”, och det var det. Och nu till saken, Skacke är Robin. 🙂 Nyårsfest hos Simon. Januari började med ”ett andra första intryck”. Det ledde inte till det man först kunde tro, utan till en vänskap istället. Och ett tredje världskrig, helt galet! Började skolan för att läsa upp ämnen den 18 januari. Den 19 fick jag ett mail från Högskolan Dalarna som löd; ”Du har blivit antagen”. Ställde om allt helt och hållet och flyttade upp till Dalarna i slutet av januari.

 

Februari bestod av massor med plugg. Konstiga meddelanden och en värld som blev uppochner. Totalt kaos. Blev mycket hemresor, och mycket konstiga saker för att kunna släppa de där konstiga meddelandena. Fick en alla hjärtansdag-present av snubben som äger St. George. Skumt. Skaffade ny blogg, den här alltså. Som jag numera äger 🙂 Slingade håret ännu mer rosa ”även fast världen inte alls är lika grå längre”. Fick även en ugn!

Mars kom och mars gick. Mars var månaden när jag hängde mycket på pitchers när jag var hemma. Ica-tant om ni minns? Det var roligt, haha. Mor kom på besök, det var ett äventyr, eftersom ugnen började brinna. haha. En torsdag i mars var det visst St. Patrick’s day. Jag och Emsan bestämde att vi skulle ut o ta det lugnt. eh… kvällen blev helt annat än lugn. Lugn vinkväll i min källare med några jag träffade ute. Mars var även månaden när jag tatuerade mig. x2 lite spontant!


mor var på besök

Tatuering! Låten som fick mig att må bra igen fick förevigas på armen.

April var den bästa månaden i Falun. Delilah kom upp i början av april och gjorde livet så himla mycket lättare. Man kunde ta sig överallt på ett smidigt sätt. Fick se mycket av Falun tack vare det! Fick halsfluss efter en utekväll, sjukt spännande liv att leva här haha. Datorn min blev törstig och sörplade i sig fanta, men Tuffe överlevde det och är numera hemma hos oss (Robin och mig). Upptäckte mitt smultronställe. SÅ FINT.


 

Nya ugnen, som faktiskt inte började brinna! Och våren kom till Falun, med karusell och sockervadd <3

Maj var en rolig men jobbig månad. Smultronstället blev ännu vackrare med lite värme och sol. Mitten av maj bjöd på lite ESC i Stockholm. Dock i Tele2 arena, men det var betydligt bättre än att vara hemma! Shoppa loss på Victoria’s Secret när jag var i Stockholm (Hårspraaaay och Leave-in condition.) Sedan var det massa plugg, och ett avbrott i plugget blev Dala-hoppet! yay! Samma dag råkade jag färga håret i smyg. Och dessutom betalade jag ”grannens” faktura, som visade sig inte ens vara min granne haha.

Smultronstället
 

Vägen till Stockholm bjöd på snö. ESC var roligt!

 

Juni var en extremt spännande och svängig månad. Jag började första helgen i juni med party i Falun. Åka hem till Linköping dagen efter bakis. Becca fyllde 25 och vi firade henne. Träffa Robin som inte alls var den Robin jag än gång kände, iaf inte då. Men han hörde av sig och bad om ursäkt, så vi sågs på kvällen efter. Åkte till Falun igen för ett par dagar för plugg och omtentor. Spännande! Blev även att hjälpa Emsan att flytta, haha sjukt spännande! 😀 När jag kom hem tog jag bussen till Robin och somnade framför filmen. Pluttan var där och accepterade mig direkt <3 Älskade! Hände mycket i juni. Jobb och massa nya vänner. Plus Kärleken. Jag och Robin bestämde oss att gå all in <3


Medan jag väntade på Robin och Martin första kvällen vi sågs efter ”the thing”. Väckte mycket minnen. Men kvällen där var roliiiig!
 

Gävle till höger. Och Myh till vänster som hjälpt Emelie att flytta från sin lägenhet. Det var ett äventyr! 😀 haha

Och min sötnos. Medan han fortfarande var hemlig. höhö, ja så gott som iaf. Min fina Robin. Även om han sa ”vi är bara vänner” 😉 haha, retas fortfarande för det <3

Nu får jag snart besök! Och imorgon ska jag försöka göra andra halvan. Lovar inget, men ska försöka 🙂 Börjar lite smått nu med förberedelserna iaf!

PUSS

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.