”Are you crazy?”

Det var reaktionen jag fick. Are you crazy? Det var ju det jag sa. Antingen ”är du galen?” eller så skulle han säga ”jag är inte förvånad”. Det blev det förstnämnda. Vadå är jag galen. Inte riktigt va? Men han trodde på mig iaf och hoppades att jag skulle överleva. Det är ju alltid något. 😛

Sjukt taggad. Fick ett sms från actic idag. Hur stora är oddsen liksom? Men jag tyckte det var dyrt även som student när jag kollade priser igår. Vill få ner priset lika bra som hemma i Linköping. 200 kronor extra är dyrt. Så ska nog gå o prata med dom och se om man kan förhandla fram nåt bättre pris. Får prata med min gamla instruktör annars och se om han kan hjälpa mig xD

Jag har bara två månader på mig att träna upp styrka och kondition. Sen måste jag vara fit for fight vid terminslut. Så pepp!!

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.