Äntligen helg

Hej! Nu har det gått ett par dagar sen sist. Men jag har inte glömt er, tänkte blogga igår men jag började må riktigt dåligt på kvällen (petade inte ens i maten jag hade lagat). Ringde bara Robin o sa ” mår dåligt. Godnatt”. Sen sov jag riktigt dåligt för Robin aldrig ringde mig när han kom hem igen, vilket jag bett honom göra. 😛 så vaknade både ledsen och orolig för att jag inte hade något missat samtal 😛 jag är konstig. 

Fick iaf halvt bekräftat varför jag mådde så dåligt igår. Känns konstigt. Men men. Thats life. Idag var det föreläsningar mellan 9-15. Första föreläsningen handlade om  sinnena, alltså vet inte vad jag ska säga egentligen. Vissa delar känns så sjukt lätta och sen bara rör man ihop allt. Och svårt att veta vad som är viktigast att fokusera på. Men det ska väl gå vägen 🙂 på eftermiddagen handlade föreläsningen om smärta. ”Nu ska jag berätta om något vi egentligen inte vet vad det är” typ. Han är så rolig, den där föreläsaren. 🙂 det gör det hela bättre. Då fastnar det på ett annat sätt. Bra skit!

jag har handlat och vilat. Ätit mini-tacos också. Mums. Funderar på om jag ska se film eller en föreläsning. Asså vad har hänt? Det är en fredagkväll och jag funderar ärligt på en föreläsning?? Weird. Väntar på att Robin ska ringa med. 🙂 har massa skoj och oskoj att berätta ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.