Äntligen helg

Då var det redan fredagkväll. Det går så himla fort. Imorse var vi trötta så vi gick upp lite senare än vi tänkt, men det gjorde ingenting. Myste en stund i soffan före frukost. Gjorde oss färdiga och innan det var dags att åka till förskolan plockade jag undan alla miljoner leksaker virvelvinden hinner dra fram på fem sekunder. I hela lägenheten. Så jag tänkte göra golven fria från allt så jag kunde dammsuga så fort vi kom hem från förskolan.

Dag tre gick bra. Full fart hela tiden, allt flyter på och på måndag ska vi prova att äta lunch där. Då är jag med så det ska nog gå bra. Får se hur det går på tisdag då det är tänkt att jag ska lämna honom för lunch ensam. Om inget oförutsett händer vill säga. Men allt flyter på bra nu så borde gå bra även nästa vecka. När vi kliver ur bilen på parkeringen vet han precis var vi ska. Igår hade vi vagn med oss (då schemat vi fått sa 9-14. Trodde därför han skulle sova där) men inte idag. Casper gick raka vägen till vagnparkeringen o tittade på den tomma plats där vår vagn stod igår och bara ”Borta!”. Kul att han minns såna små detaljer. Sen gick vi raka vägen till ”To-to” (tåget) innan jag lyckades få honom att gå o säga hej till våra pedagoger. Skoj dag idag. Casper däckade i bilen när vi åkte hem och sov i 1,5 timme typ.

Städade när han sov, fixade mat och sådär. Åkte iväg en svänga för att fixa komplement till middagen. Trodde jag hade allt hemma då jag brukar det men var slut. Typiskt för jag handlade häromdagen. Jaja fick bli ett snabbt varv på maxi. Sen åkte vi för att tvätta bilen men var lång kö så vi struntade i det. Hem och leka en stund innan vi satte igång med mat. Pulled pork-tacos typ. Gott, men Casper var inte jätteförtjust i det idag. Men så är det ibland. Sen busade han med Bella ett tag innan det blev sovdags. Jag och Bella kollade talang medan pappa nattade Casper.

Nu sitter jag i sängen, skrutt sover här bredvid mig. Jag tänkte bara göra en liten uppdatering. Har verkligen kommit igång med bloggandet igen tycker jag. Ganska många inlägg hittills 2022. Är nog värt att förlänga ett år till. Känns som så iaf. Hoppas att jag håller i det här. Jag har börjat gilla det, även att skriva via appen. Tveksam på om jag kommer in på datorn, det har ju varit strul innan och därför bloggade jag ej. För att jag då föredrog dator. Nu använder jag sällan dator så känns enklare att hålla uppdateringar via mobilen. Det funkar bra hittills iaf, även om appen är lite bökig, komplicerad och tråkig emellanåt. Den gör sitt jobb iaf.

Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.